Nieuwe bakkerij The Bakers in de Stationsstraat van Sint-Niklaas pas geopend

Jelle Luyckx (36) en Solène Radix (32) hebben onlangs hun nieuwe bakkerij, genaamd “The Bakers”, in de Stationsstraat in Sint-Niklaas geopend. Deze bakkerij zal dagvers brood en patisserie aanbieden, evenals delicatessen van lokale leveranciers.

Het koppel ziet de toplocatie als een kans om nieuw leven in de winkelstraat te brengen. De opening vond plaats op 13 september. Het pand stond al een tijdje leeg. Daar is nu verandering in gekomen. Hier vind je dagelijks vers brood, patisserie en lokale delicatessen. Voor die laatste producten werken ze uitsluitend samen met lokale leveranciers.

Jelle en Solène voorzien de bewoners van Sint-Niklaas van een breed scala aan producten. je vindt er niet alleen brood, maar ook vienniserie, patisserie, belegde broodjes en meer.

Jelle en Solène hebben hoge verwachtingen van hun nieuwe bakkerij in de Stationsstraat in Sint-Niklaas. Ze geloven sterk in het potentieel van de locatie en hopen dat hun zaak populair zal worden bij de vele bezoekers van de straat. Ze zien ook kansen voor andere ondernemers in de buurt om de winkelstraat te revitaliseren en te laten groeien.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.