Bakkerij Frimout, bekend om zijn vegan aanbod, kreeg een totale make-over

Bakkerij Frimout op de Zwijnaardsesteenweg in Gent , vooral bekend om zijn vegan aanbod, heeft een grondige renovatie ondergaan en heropende begin september zijn deuren. Bakkerij Frimout werd tijdens een vier weken durende sluiting grondig gerenoveerd. De winkel is nu ruimer en lichter, met een verbeterde presentatie van hun gebak en koekjes.

In deze ruimere winkel is er nu ook meer plaats om belegde broodjes te maken, die steeds populairder worden, vooral onder studenten van de nabijgelegen Arteveldehogeschool. De bakkerij heeft plannen om het aanbod geleidelijk uit te breiden.

.Hoewel het aanbod voorlopig hetzelfde is gebleven, zijn er plannen om het geleidelijk uit te breiden, waaronder de introductie van vegan taarten voor vier tot zes personen. De renovatie vergde een jaar aan voorbereiding en het resultaat komt overeen met de 3D-beelden die de architect had gemaakt. Het team van bakkerij Frimout, waarvan velen al jarenlang bij de zaak werken, past zich geleidelijk aan aan de vernieuwde winkel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.