Nieuwe jaargang Ambacht & Business succesvol van start

lekkere gebakken op koelplaat
De doelstellingen van Ambacht & Business i het aanreiken van kennis en inspiratie rond producten en technieken, assortiment, rendement, kwaliteit, service en gastvrijheid.
lekkere gebakken op koelplaat
De doelstellingen van Ambacht & Business i het aanreiken van kennis en inspiratie rond producten en technieken, assortiment, rendement, kwaliteit, service en gastvrijheid.

In de Callebaut Chocolate Academy in Wieze werd het startschot gegeven van een nieuwe jaargang vol inspiratie. Foodservice Alliance leerde ons meer over de gewijzigde marktpositie van de bakkerij, waarna Els Van den Eynde de aanwezigen inwijdde in employer branding. Aan praktische tips opnieuw geen gebrek, met demo’s van Ryan Stevenson (Callebaut), Patrick Aubrion (Debic) en Tim Peynsaert (Paniflower). Dries Van Damme gaf namens het vakblad Brood & Banket een boeiende uiteenzetting over content marketing. Een uitgebreide nabeschouwing lees je na in het volgende nummer van B&B. Breng voor meer informatie over de volgende events (o.a. inspiratietour in Brussel) zeker een bezoekje aan de website www.ambachtenbusiness.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.