Panos opent nieuwe winkel in voormalig stationsbuffet van Kortrijk

Broodjesketen Panos opent op dinsdag 16 juli een nieuwe vestiging in het stationsbuffet van het treinstation in Kortrijk. In het verleden had Panos al een winkel in het station, maar deze sloot de deuren in juli 2018. “We zijn ervan overtuigd dat Panos hier op zeer korte termijn opnieuw een vaste waarde zal worden. Heel wat pendelaars en studenten reageerden een jaar geleden teleurgesteld op de sluiting van Panos. We bieden hen nu opnieuw al onze kwaliteitsproducten aan, en dat in een fenomenale setting”, zeggen franchisenemers Bjorn Bouchaert en Lies Seynhaeve.

Derde winkel voor ambitieuze uitbaters

Uitbaters Bjorn en Lies zijn met deze winkelopening niet aan hun proefstuk toe. Sinds 2015 baten ze al een Panos-winkel in Roeselare uit en in 2018 kwam daar nog een winkel in Ringshopping Kuurne bij. Een mooi voorbeeld van een vruchtbare samenwerking tussen sterke ondernemers en een sterk merk.

“Met deze opening in Kortrijk komt onze teller op 3 winkels te staan. Iets waar we lang naar hebben uitgekeken, dus we zijn enorm blij dat we vanaf nu klanten kunnen verwelkomen in het station van Kortrijk. Als cliënteel verwachten we een interessante mix van pendelaars en de studenten van de hogescholen Kulak en VIVES”, zegt Lies Seynhaeve.

Horecageschiedenis van stationsbuffet verderzetten

Via een marktconsultatie van NMBS werd een tijdlang gezocht naar een kwalitatieve invulling voor het voormalige stationsbuffet.

“Met het concept van Panos kunnen we een mooi vervolg breien aan de rijke horecageschiedenis van dit pand. Hier hebben we een grote ruimte waarin onze klanten in alle comfort hun ontbijt, lunch of koffie kunnen consumeren. Uiteraard bieden we ook graag een snelle service en de mogelijkheid om alles on-the-go mee te nemen”, aldus Bjorn Bouchaert.
Sollicitanten zijn zeer welkom

Sollicitanten zijn zeer welkom

Momenteel wordt nog gezocht naar professionele versterking voor de nieuwe winkel in Kortrijk. “We merken toch dat de sollicitaties iets trager binnenlopen tijdens de vakantie. Bij voorkeur zoeken we kandidaten met ervaring in de horeca, maar dat is niet per se een vereiste. We rekenen erop om samen met ons team snel een succesverhaal te maken van deze nieuwe zaak”, besluit Seynhaeve.

Praktisch

Openingsdatum: dinsdag 16 juli 2019
Adres: Stationsplein 8 – 8500 Kortrijk
Openingsuren: maandag tot en met zaterdag van 6u. – 18u., gesloten op zondag en op feestdagen