Stephan Destrooper creëert Vondelmolen-zuurdesembrood

Vondelmolen Stephan Destrooper

Stephan Destrooper staat binnen de sector bekend om zijn innovatieve benadering van het bakkersgebeuren. Hij kijkt verder dan zijn eigen atelier en ziet een meerwaarde in samenwerkingen met bedrijven die zijn visie, passie en oog voor kwaliteit delen. Het Vondelmolen-zuurdesembrood illustreert dat treffend. “De productie van peperkoek gaat gepaard met restkruimels, die bakkerijgroothandel Ranson verdeelt. Ik gebruik ze onder meer om mijn nieuwe mellow cakes met peperkoek af te werken en zag ook het potentieel voor een bijzonder zuurdesembrood”, legt de vakman uit. De smaken gaan naar eigen zeggen perfect samen, wat resulteert in een origineel en zeer lekker brood. Stephan verdeelt het brood in zijn winkel en via zijn broodconcept Gentiel. Met het recept wil hij ook inspiratie bieden aan collega’s die zelf met peperkoekkruimels aan de slag willen binnen hun broodassortiment.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.