LUXE PATISSERIE – 23 oktober 2019
Jérôme Chaucesse creëert creacties, rationeel en met een opmerkelijke finesse. Volgens zijn inspiratie wordt gebak een speelse en verrassende onverwachte herinterpretatie van een klassieker of een uitnodiging voor nieuwe zoete reizen. Hij was 5 jaar chef-patissier in hotel Les Près d’Eugènie (***) en 14 jaar patissier-confiseur-chef patissier bij l’Hotel de Crillon (Parijs). Sinds vijf jaar is hij ook M.O.F. (Meilleur Ouvrier De France) Momenteel is hij freelance consultant patisserie.
Locatie: Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge Auditorium (ingang Drieberoepengebouw)
Prijs: € 70,00 € 95,00 (middagmaal inclusief)
Inbegrepen – Syllabus receptenbundel
Inlichtingen: Hans D’heer G: 0499 33 93 33 E: hans.dheer@tergroenepoorte.be
Inschrijving: via overschrijving op BE13 7380 3304 9639 Met vermelding “Demo VABA 23 oktober 2018”
Geef als eerste een reactie