Valentino Chocolatier maakt een heerlijke chocoladejurk voor Salon du Chocolat, voorgesteld door Isabelle A

Valentino Chocolatier, specialist in Belgische handgemaakte pralines, creëerde ter gelegenheid van het zevende Salon du Chocolat in Brussel opnieuw een prachtige chocoladejurk. Deze jurk is gemaakt met een 1000-tal kleurige bloemblaadjes, samengebracht tot prachtige chocoladebloemen. De jurk zal voor het eerst worden gedragen door Isabelle A en is door het grote publiek nog te bewonderen tot vanavond 16 februari in Tour&Taxis.

Het ‘Salon du Chocolat’, het grootste chocolade-evenement ter wereld, organiseert haar zevende Belgische editie. Het gebeuren vormt de link tussen de landen die chocolade produceren, internationale chocolatiers en chocoladeliefhebbers. Het Salon du Chocolat in Tour&Taxis verwelkomt meer dan 100 Belgische en internationale deelnemers. Het doel? De bezoekers laten genieten van uitzonderlijke chocolademomenten. Tijdens het salon zijn heel wat animaties voorzien, met als hoogtepunt het dagelijkse chocolade-défilé.

Gedurende 5 maanden werkten de chocolatiers van Valentino Chocolatier samen met ontwerpster Sixtine Anne de Molina. Het resultaat is een prachtige en tegelijk overheerlijke creatie, versierd met kleurige chocoladebloemen. “België staat bekend om haar chocolade, maar ook om haar haute couture. Het is een eer om deze Belgische symbolen te mogen combineren tot een draagbare lekkernij.” Aldus de ontwerpster. “De Belgische editie van het Salon du Chocolat is voor mij de gedroomde gelegenheid om mijn passie voor mode te combineren met Belgische haute chocolaterie. Het is dan ook geweldig om voor de vierde keer zo’n verrukkelijk ontwerp te kunnen creëren!”

Opmerkelijk is dat het ontwerp gedragen wordt door Isabelle A op de tonen van haar eigen song ‘Sjokola’.

Nog tot vanavond zondag 16 februari is de jurk te bewonderen door het grote publiek. Het chocolade-défilé gaat dagelijks door om 16u30 en om 17u.
Meer info Salon du Chocolat:
http://brussels.salon-du-chocolat.com
http://www.facebook.com/SalonChocolatBE