Zweedse patissier pakt uit met kubusvormige croissant

De opmerkelijke kubusvormige croissant.

Met een cronut win je al lang geen originaliteitsprijs meer. De boeivormige donut met croissantdeeg zagen we allemaal wel al passeren via social media. “Maar wat als van de croissant nu eens een kubus maken?”, moet de Zweedse patissier Bedros Kabranian hebben gedacht. De inspiratie deed hij op in China, waar kubusvormige desserts en koeken veel bijval oogsten. De vormen vond hij in China en voor het recept volstaat het naar eigen zeggen om de hoeveelheid gist aan te passen.

Heiligschennis of goed gevonden?! We laten het oordeel aan jullie over!

Sometimes you just have to ”say it with a cube” #croissant. Hope you’re all having a great Sunday 🙏

Een bericht gedeeld door Bedros Kabranian 🇦🇲🇱🇧🇸🇪 (@bagarebedros) op 9 Sep 2018 om 12:18 (PDT)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.