The Bakery brengt koffiebranderij weldra in nieuwe gebouw onder

The Bakery in Maasmechelen, een conceptbakkerij waar bezoekers onder het genot van een kopje koffie het hele bakproces kunnen bekijken, heeft zijn activiteiten uitgebreid met een eigen koffiebranderij genaamd Two O Five. Voor de uitbreiding vande koffiebranderij is meer plaats nodig. Er werd zopas een vergunning afgeleverd die de nieuwbouw moet mogelijk maken.

Vijf jaar geleden debuteerde The Bakery in een markant pand op de kruising van de Terhillslaan en de Zetellaan, op een steenworp afstand van Maasmechelen Village en verschillende andere toeristische hotspots. Als bezoeker heb je de mogelijkheid om het hele bakproces van begin tot eind mee te maken, allemaal vanaf het uitkijkpunt op de eerste verdieping. Bovendien kun je er genieten van een kopje koffie met verrukkelijk gebak.

Wil je ondergedompeld worden in de wondere wereld van brood en banket? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan “The Bakery”, op 5 minuutjes wandelen van Maasmechelen Village.

In april vorig jaar begon The Bakery met het branden van koffie, wat sindsdien is uitgegroeid tot het eigen koffiemerk Two O Five. Het hele proces wordt zorgvuldig intern beheerd, van de import van groene bonen en het branden tot het testen van de kwaliteit en de uiteindelijke verkoopfase.

Door de groeiende populariteit van het koffiemerk is The Bakery van plan om een apart gebouw te bouwen voor de koffiebranderij. Ze hebben extra grond aangekocht van de gemeente Maasmechelen om deze uitbreiding mogelijk te maken.

Deze verhuizing zal naar verwachting de aantrekkingskracht van de bakkerij als toeristische trekpleister nog verder vergroten en bijdragen aan het voortdurende succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.