Bakkerij Zenona in Alveringem zoekt voltijdse bakker wegens veel te veel werk

Bakker Zenon Skolmowsky (37), die samen met zijn vrouw Nona Debruyne (26) een bakkerij uitbaat in Alveringem, is actief op zoek naar een andere bakker om zijn team te versterken.

“We zijn op zoek naar een bakker-pastissier om in dienst te nemen,” zegt Zenon. “We bestaan nu twee jaar en het is ongelooflijk druk. We hebben naast onze warme bakkerij in Alveringem ook een koude bakkerij in Roesbrugge en we leveren ook broodautomaten in Gijverinkhove en Beveren en de Dorpspunten in Stavele en Beveren. Nieuw is dat we de grote broodautomaat mogen bevoorraden voor de 550 werknemers van PepsiCo in Veurne. gevolg: in twee jaar tijd is onze productie verdubbeld.

Atelier

Terwijl Nona hulp krijgt van flexwerkers in de winkel, wordt het een beetje overweldigend voor de bakker (lacht). Ik werk soms het hele weekend door met minimale slaap, en dat is niet vol te houden,” legt Zenon uit. “Daarom nemen we een fulltime bakker in dienst. Ik kijk er echt naar uit om een collega te hebben die dit werk met evenveel passie aanpakt als ik.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.