Chez Claire op Air-Port en internationaal

Chez Claire opent een pop-up op Brussels Airport en levert gekoeld aan huis in de ganse Benelux.

Chez Claire, het patisserie-concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, opent  een pop-up vestiging op Brussels Airport en sedert zaterdag 24 november kan je hun éclairs laten leveren in de gànse Benelux.

Eerder dit jaar zagen we bij de opening van de twee boetieks in Antwerpen en Gent onmiddellijk lange wachtrijen om een doosje met deze nieuwe soort éclairs te kunnen bemachtigen. Vanaf 1 december kan je simpelweg je éclairs aan huis laten leveren of een doosje meenemen wanneer je je tante in pakweg Portugal gaat bezoeken.

Leveringen in de ganse Benelux.

Vanaf zaterdag 24 november kan je je éclairs, en andere zoetigheden, bestellen via de webshop en krijg je de keuze om ze af te halen in een van de winkels of om ze gekoeld te laten leveren. Dit kan niet alleen in gans België, maar ook in Luxemburg en Nederland. Hup, Holland! Vanaf 24 stuks is dat trouwens volledig gratis.

Brussels Airport

Dankzij een samenwerking tussen Chez Claire, Electrolux Professional en Brussels Airport vind je vanaf 15 december de eerste Chez Claire pop-up store in de vertrekhal van de Europese vluchten. Zo wordt het wachten op je vlucht nét iets aangenamer wanneer je geniet van

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.