De Bakkerie in Wingene biedt ook zelfbereide charcuterie aan

Jordy Noppe en Fran Maene openden begin 2022 een bakkerij aan de Beernemsteenweg in Wingene. Uniek is dat je er niet alleen brood en banket aantreft, maar ook zelfbereide charcuterie.

De combinatie van brood en charcuterie is niet toevallig ontstaan. Jordy volgde een opleiding tot bakker aan Ter Groene Poorte, terwijl Fran aan dezelfde school een opleiding tot slager volgde. In die school ontmoetten ze elkaar en werden ze later ook een koppel. Nu zijn we een paar jaar verder. Na hun school werkte Jordy in een slagerij in Tielt. Fran deed ervaring op bij een slagerij en een bakkerij. Voldoende basis om een eigen zaak te openen. De focus ligt op brood en banket. Maar er zal ook zelfbereide charcuterie te vinden zijn , die Fran voor het winkelend publiek bereidt. Alles voor een heerlijke broodmaaltijd kan je dus hier vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.