Heerlijke koekjes voor de feesten van Jules Destrooper

.

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Daarom lanceert Jules Destrooper Biscuits dit najaar een limited edition Feestelijke Collectie. De “Festive Collection” bestaat uit een selectie van de populairste blikken en assortimentsdozen van de koekjesmaker, met ontwerpen die duidelijk verwijzen naar de aanloop naar Kerstmis en het feestelijke seizoen.

De blikken en dozen zijn gevuld met een mix van heerlijke koekjes, waaronder het iconische Amandelbrood en Natuurboterwafels, maar ook Parijse Wafels, Amandel Florentines, Virtuoso’s en Kandijk koekjes met echte Belgische chocolade.

Koekjes om zonder beperkingen van te genieten tijdens de feestdagen. Alle koekjes die uit de ovens van de koekjesfabriek komen, bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: zuivere, echte boter, tien suiker, eieren en paneermeel, amandelen gerijpt in de Valenciaanse zon…. en de beste Belgische chocolade. Ze bevatten uitsluitend zuivere ingrediënten en geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen.

Voor wie meer wil dan “een koekje bij de koffie”, biedt de website van Jules Destrooper tientallen gebruiksmogelijkheden voor zijn koekjes, die in heerlijke en vaak verrassende gerechten kunnen worden verwerkt. Van voorgerechten tot cocktails en hoofdgerechten, de mogelijkheden om een Jules Destrooper tintje aan uw feestmenu te geven zijn eindeloos. Wat dacht u vanKletskoppen met geitenkaas en radijsjes, een Parijse wafel met kalkoen, risotto en spinazie of een Jules Croque met Gandaham, Brie-kaas en barbecuesaus? U kunt deze en andere recepten vinden op https://www.julesdestrooper.com/onze-recepten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.