Hoe patisseriechefs de nieuwe sterren van de Franse keuken zijn

sinaasappel van Cedric Grolet
sinaasappel van Cedric Grolet

De Franse krant Paris Match bericht vandaag over de opmars van de patisseriechef. “Hij is definitief uit de schaduw getreden en wordt eindelijk op dezelfde manier benaderd en gelauwerd als de restaurantchef. 

 

 

De patissier staat vandaag ook veel dichter bij zijn klanten. Je ziet hem zowel in zijn zaak, maar ook in de media en op evenementen. Die erkenning schenkt de sector een nieuw elan.

” We stellen ook bij ons vast dat de patisseriechef almaar meer erkenning krijgt, maar het mag uiteraard nog altijd iets meer zijn.

 

 

appel van Cedric Grolet
appel van Cedric Grolet
Appel van Cedric Grolet
Appel van Cedric Grolet

 

Wie voelt zich geroepen? Het volledige – weliswaar Franstalige artikel – lees je hier:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.