Overval op automaat bij Bevelse buurtwinkel -bakkerij ‘Bij Stephanie’

dieven stelen geldautomaat - EMG (Evolution Media Group)


Vrijdag 8 januari – wellicht rond middernacht- zijn inbrekers bij de bakkerij van Bij Stephanie in Bevel aan de haal gegaan met de geldautomaat. Dit toestel stond er nog maar twee weken.

In maart hebben Stephanie Van Regenmortel en haar man Dries Tops hun winkel in een tijdelijke container ondergebracht. (Zie artikel). Daar hebben ze in de loop van 2020 de hele tijd hun winkel gerund en dat zal wellicht nog tot de zomer van 2021 zo blijven. Intussen wordt aan de overkant van de straat een nieuwe winkel met atelier en verbruikzaak gebouwd. Om de betaling zo coroproof mogelijk te maken, kocht het koppel twee weken geleden een geldautomaat aan. Op vrijdagavond werd die uit de containerwinkel gestolen.

Daders

“We vermoeden dat er twee of meer boosdoeners zijn omdat je deze machine niet alleen kunt verplaatsen,” zegt Stephanie. “De overval is vermoedelijk rond middernacht gebeurd. Er zat nog geld in de auto, maar de auto zelf kostte ons veel geld.

Heb je iets verdachts gezien of gehoord of heb je camera’s in je huis in de buurt? Eventuele tips zijn welkom in de bakkerij.

Beelden: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.