Wegeniswerken in Tielt-Winge storen werking bakkerij Rubbens danig

Wegeniswerken zijn altijd vervelend voor de middenstand. Maar als je zoals Bakkerij Rubbens in Tielt-Winge met een faillissement wordt geconfronteerd van de aannemer terwijl de straat voor je zaak nog (altijd) openligt, dan is dat twee keer zo erg. Maar het bakkerskoppel verliest de moed niet!

Op Facebook vertelt de bakker het hele verhaal: “Wij kregen de afgelopen dagen van veel klanten de vraag wanneer de wegeniswerken gedaan zullen zijn. Wij leven al een tijdje met de stille hoop dat de werken midden/eind februari 2021 klaar zijn. Het nieuws van 7 januari, namelijk dat de aannemer van dit project failliet is verklaard, kwam dan ook hard binnen. Wij leven voor onze zaak en ons ambacht. Het doet dan ook pijn om naar een opengebroken straat te kijken en niet te weten wanneer die weer vlot berijdbaar zal ziin?”

Dank aan alle klanten

“Desondanks willen wij al onze klanten enorm bedanken. Die moeten echt wel heel veel moeite doen om tot bij ons te komen. De omstandigheden zijn niet altijd ideaal geweest, maar wij waarderen de moeite die zijn doen om ons te bereiken ten zeerste!”, besluit het bakkerskoppel. Wij blijven ons hard inzetten om excellent brood en banket te bakken.

“De broodautomaat aan de straatkant wordt niet meer gevuld. Dit heeft dan ook voorlopig geen zin meer!”, vertelt Peggy in de krant hln.

Bakkerij Rubbens, Rillaarseweg 28 3390 Tielt-Winge

Beelden: facebook Bakkerij Rubbens

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.