Izegemse bakker lanceert coronamarsepeinvaccin


Ouderen die in verpleeghuizen wonen krijgen deze maand al het coronavaccin, maar de rest van de bevolking zal op zijn minst tot maart moeten wachten voor ze aan de beurt zijn. Banketbakker Jan Dierickx-Visschers in Izegem heeft daar iets op gevonden. Je kan er voortaan het MarsiPfizer marsepeinvaccin bekomen.

Banketbakker Jan Dierickx-Visschers is nooit verlegen om een grap. Twintig jaar geleden gebruikte hij al net zo’n smakelijke variant om dat andere bekende Pfizer-pilletje, Viagra, uit te beelden. Vandaag herhaalt hij dat nog eens met een lekkere versie van het Pfizer-vacin in marspein. “We moeten toch eens kunnen lachen”, verantwoordt Jan zich. “We zijn wel niet de eerste met ons vaccin, maar we hebben zeker en vast wel het lekkerste vaccin!”.

Marspeinen vaccin mét bijlsuiter

Wie het marsepeinen vaccin koopt voor 6 euro krijgt er ook een geestige bijsluiter bij. Het zegt onder andere dat het vaccin “pessimisme tegengaat, en depressies en burn-outs doet verminderen”. Bovendien vormt het “een beschermende laagje van smaakbeleving, die het gevoel van ongemak rond de borststreek vermindert”.

Het vaccin uit marsepein is nu te koop bij Jan’s bakkerij aan de Meensesteenweg te Izegem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.