Sirha – Europain wordt verschoven naar 26-29 maart 2022

Sirha Europain, de toonaangevende beurs voor de bakkerij- en banketbakkerijsector, heeft aangekondigd dat de editie van 2022 zal plaatsvinden van zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 maart in hal 1 van de Porte de Versailles in Parijs.

Sirha Europain zou oorspronkelijk plaatsvinden van 22 tot 25 januari 2022? Gezien de coronacrisis is er in overleg met de exposanten en de eigenaar van de beurs( EKIP) beslist door GL events, de organisator van Sirha Europain om de beurs twee manden uit te stellen. Dit moet de veiligheid van de teams, exposanten en bezoekers garanderen.

Feest van de Franse bakkerij

Eind maart komen bakkers, molenaars, fabrikanten van uitrustingen, suiker- en snackspecialisten, ambachtslui en industriëlen samen om de “French bakery’ te vieren. Met deze term wijst Sirha Europain naar de ganse sector in Frankrijk, maar ook daarbuiten. De beurs zal onder de strengste maatregelen plaatsvinden, met inachtneming van de geldende gezondheidsvoorschriften (pasjescontrole aan de ingang, verplicht dragen van maskers, respect voor afstandhouden, enz). Zo zal iedereen uit de sector eind maart op een veilige manier kunnen samenkomen om de “French Bakery” te vieren.

EUROPAIN.COM

Sirha Europain, het referentie-evenement voor de bakkerij- en banketbakkerijsector, kondigt aan dat de editie van 2022 zal plaatsvinden van zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 maart, in hal 1 van de Porte de Versailles in Parijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.