Vier vakbeurzen, ook Broodway, op (ongeveer) hetzelfde moment

Met de vaccinaties die dan wellicht op hun einde zullen lopen, kunnen we er op rekenen dat de aankopers en verantwoordelijken uit de bakkerij, slagerij, retailwereld en voedingsindustrie in het najaar (opnieuw) in staat zullen zijn om elkaar weer te ontmoeten in Kortrijk.

De vier vakbeurzen zullen georganiseerd worden volgens het handelsprotocol.  “We kijken uit naar het najaar, om opnieuw volop klanten te kunnen zien, te netwerken en (nieuwe) producten persoonlijk voor te stellen!“, stelt Kortrijk Xpo in de persmededeling. En dat klopt!

BROODWAY

Omschrijving: Beurs voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders. Met een degelijk programma dat u het vak in al zijn facetten laat ontdekken.

Doelgroep: bakkers, banketbakkers, chocolatiers, ijsbereiders.

Exposantenprofiel: Volledig assortiment van food en non-food producten, uitrustingen en accessoires voor de ambachtelijke bakkerijsector.

MEAT EXP0

Omschrijving:Tentoonstelling en wedstrijd voor de vlees- en slagerijsector, waar know-how en passie voor het vak gevraagd zijn.

Doelgroep: slagers, traiteurs en de vleesindustrie

Exposantenprofiel: breed assortiment food- en non-foodproducten, apparatuur en gereedschappen voor de slagerij en de vleesindustrie

TAVOLA

Omschrijving: Nieuwe beurs exclusief voor de fijnproeverssector: een selectie van lekkernijen – een voorsmaakje van Tavola 2022 – voor Belgische inkopers uit de kleinhandel, groothandel, gespecialiseerde handel en cateringsector.

Doelgroep: inkopers uit de detailhandel, groothandel, gespecialiseerde handel en cateringsector, met speciale aandacht voor de Belgische markt.

Exposantenprofiel: uitsluitend voedings- en drankproducten van hoge kwaliteit.

INTRAFOOD


Omschrijving: Vakbeurs + seminars over grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Bezoekersgroep: voedsel- en drankfabrikanten, cateringbedrijven, groothandelsvestigingen.

Exposantenprofiel: Leveranciers van grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.