Binnenkort voorselectie van de Franse kandidaten voor de Coupe du Monde de la Patisserie

Over 4 dagen, op 9 september 2023 vindt de Franse selectie voor de Coupe du Monde de la Pâtisserie plaats in het Grand Palais Éphémère in Parijs. Kandidaten in de categorieën chocolade en suiker krijgen 4u30 om 2 degustatiedesserts, een artistiek stuk en een buffet met deze elementen te bereiden. Kandidaten in de ijscategorie presenteren een ijsdessert dat ze ter plekke hebben voltooid.

De proefjury bestaat uit gerenommeerde patissiers, terwijl de technische jury de techniek en organisatie van de kandidaten beoordeelt. De winnaars in elke categorie zullen zich bij Team France voegen om de Franse patisserie te vertegenwoordigen tijdens de Coupe Europe de la Pâtisserie in januari 2024.

De wedstrijd begint op 9 september om 6 uur ’s ochtends en de presentaties van de kandidaten beginnen om 9.30 uur.

De prijzen worden nog diezelfde avond bekendgemaakt om 18 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.