Warme bakkerij Versavel uit Ieper sluit partnership met Carrefour Express

De Ieperse bakkerij Versavel is vandaag een partnership aangegaan met Carrefour Express. De familie Versavel, die al sinds 1932 een bakkerij aan de Meenseweg exploiteert, breidt haar aanbod nu uit met een buurtwinkel voor de particuliere klant die op zoek is naar verse producten of de reizende klant die snel en gemakkelijk boodschappen wil doen.

Martin Versavel, zijn dochter Marieke en zijn zoon Marijn blijven hun specialiteit als bakker verder ontwikkelen en willen met de geheel vernieuwde winkel en het uitgebreide assortiment hun klanten net iets meer bieden.


Een Carrefour Express met bakkerijspecialiteiten: Martin Versavel is trots op de jonge generatie.

De huidige winkel is de afgelopen dagen volledig gerenoveerd en de bakkerij is uitgebreid met een Carrefour Express. De bakkerij produceert al vele jaren verse en heerlijke bakkerijproducten van hoge kwaliteit. En dat is vandaag de dag nog steeds het geval. De passie voor het vakmanschap is van generatie op generatie doorgegeven. Na de derde generatie werd de bakkerij uitgebreid tot een kruidenierszaak en kwam de jongere generatie in de zaak.

Vader Martin staat samen met zijn zoon Marijn en dochter Marieke aan het roer van de zaak. Het was al op jonge leeftijd duidelijk dat Marijn in de wereld van het banketbakkerswerk terecht zou komen. Vandaag runnen hij en zijn vader de bakkerij achteraan in de winkel. Marieke heeft eerst in andere bedrijven de nodige vaardigheden opgedaan en besloot daarna terug te keren naar haar geboortestad. Zij zorgt voor alles wat met Carrefour Express en de administratie te maken heeft – een ideale combinatie!

“De beslissing voor Carrefour Express kwam voor ons heel snel,” zegt Martin. “Het Carrefour Express-concept staat voor een aangename, moderne en snelle buurtwinkel waar iedereen zijn dagelijkse noodzakelijke en verse boodschappen kan doen. Bovendien hebben de lokale verankering, de vlotte klantenservice en de focus op lokale producten ons ervan overtuigd dat Carrefour Express de perfecte partner is voor het lokale en artisanale assortiment van onze bakkerij”, voegt Versavel eraan toe.

Focus op verse producten en gemakkelijk winkelen

Carrefour Express in Ieper richt zich op handig winkelen en de dagelijkse behoeften van de hedendaagse consument. De klanten vinden er elke dag een goed assortiment groenten en fruit, vers geperste sappen, koffie om mee te nemen, een ruime keuze aan Carrefour-producten, een echte biologische hoek met los gedroogd fruit en veel vegetarische producten.

De Express biedt ook handige diensten en kant-en-klare maaltijden: van snelle snacks zoals sandwiches, salades voor de lunch, warme broodjes tot gebraden kip in het steakhouse van de winkel.

Ook speciaal voor deze Express is de drankkoelkast – heb je straks een feestje? Witte en roséwijnen, cava’s, mousserende wijnen en champagnes zijn gekoeld en klaar voor gebruik.

De winkel biedt ook een traditioneel assortiment van verse bloemen, evenals kranten en tijdschriften.


Nadruk op lokale producten

De familie Versavel is er trots op een ruim assortiment streekproducten aan te bieden die in een straal van 40 km rond de winkel worden geproduceerd. De klanten vinden er bijvoorbeeld producten zoals eieren van scharrelkippen uit Rollegem of beter bekend als “Rollies”-eieren, paté en vleesconserven uit Veurn’ Ambacht, Poperings Nunnebier, de beroemde rillettes uit West-Vlaanderen, enz. U vindt er ook de dames van Koekelaar Grano, de beroemde handgemaakte frieten van Waltson, mosterd van Torhout Wostyn en verschillende lokale drankjes zoals Riba Picon, Picon Amer en een Maison cocktail. Ook de Semelekoeken van Atelier ’t Bakkertje in Reningelst zijn een begrip in de streek van Poperinge en daarbuiten. Het recept voor deze traditionele taarten is sinds 1964 ongewijzigd gebleven.


Too Good to Go en duurzaamheid

Deze Express draagt ook zijn steentje bij in de strijd tegen voedselverspilling door samen te werken met Too Good to Go. Dagverse overschotten of nog eetbare producten die na sluitingstijd niet meer verkocht worden, raken via de TooGoodToGoGo-app tegen een gereduceerde prijs toch nog bij de consument. Op die manier kunnen de klanten genieten van perfect eetbare producten tegen een prijs die anders zonder aarzelen zou worden weggegooid.

Bij de renovatie van de winkel werd ook veel nadruk gelegd op duurzaamheid. Net als andere expreswinkels gebruikt de winkel bijvoorbeeld een koelsysteem op basis van CO2.

Gemakkelijk winkelen – zelfs op zon- en feestdagen

Deze Express Shop heeft een verkoopoppervlakte van 311 m2 en is gelegen vlakbij de op- en afrit van de snelweg (A19). De winkel is ook open op zon- en feestdagen van 6.00 tot 19.30 uur, zodat u ook op die dagen gemakkelijk uw last-minute inkopen kunt doen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.