You & Me opent een tweede bakkerij in Muizen

Na meer dan een jaar zonder bakkerij kunnen de inwoners van Muizen (Mechelen) nu naar de bakkerij You & Me aan de Magdalenasteenweg. De bakkerij heeft al een vestiging aan de Tervuursesteenweg in Mechelen en gaat nu open in het oude bakkerijgebouw Wilmar. Op termijn zal er ook een restaurantruimte in dit pand komen!

De wijk Muizen in Mechelen zat meer dan een jaar zonder bakker. Maar dat veranderde op donderdag 10 december 2020. De You and Me Bakkerij werd geopend in het oude Wilmar gebouw aan de Magdalenasteenweg in Mechelen.

You & Me

Eerder vertelden wij u reeds over het koppel dat de bakkerij You & Me opstartte aan de Tervuursesteenweg in Mechelen. (Lees meer). Ondertussen hebben ze nu hun tweede filiaal opgestart in Muizen. En er is ook een derde project in voorbereiding. “We zetten onze naam en foto liever niet in de krant omdat we onszelf niet in de schijnwerpers willen plaatsen, maar wél onze producten”, aldus de twee Mechelse ondernemers. “Zelfgebakken brood met een knipoog naar het verleden is ons handelsmerk. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs staat centraal in onze bakkerij. Dit is mogelijk omdat we brood bakken voor de verschillende winkels in ons Antwerpse atelier. Door de centralisatie kunnen we efficiënter werken.”

Horeca

Achterin het gebouw van You & Me zijn de initiatiefnemers van plan om binnenkort een horecabedrijf te openen: “Mensen zullen kunnen genieten van onze verschillende producten, zoals verse pannenkoeken”. Het valt nog te bezien wat de impact van de pandemie zal zijn op de renovatiewerken, maar we streven ernaar om in september 2021 te openen”.

Bakkerij You and Me

Bakkerij Tervuursesteenweg 39, Mechelen, Belgium

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.