Sint van Grazenspeculaas voortaan online verkrijgbaar

Erika Vanvuchelen is in maart 2020 begonnen met het thuisbezorgen van brood en speculaas via bakkerijbestelling.be. Met de tweede lockdown breidt de online winkel zich verder uit. En daarbij zijn enkele prachtexemplaren van de Sint in speculaas te verkrijgen En ook twee nieuwigheden!

Erika Vanvuchelen: “Naast het bekende assortiment zijn er nu niet alleen cadeaupakketten van Sinterklaasspeculaas te verkrijgen, maar ook diverse nieuwe producten. De snoepjes van Grazen (*) en het speculoosbrood uit Grazen zijn twee populaire nieuwe producten.

Pepernoten

“De snoepjes zijn kleine, handgemaakte, knapperige speculaasbolletjes,” gaat Erika verder. “Vergelijk ze met de Nederlandse pepernoten, maar dan met een speculaassmaak, een koekje en een snack in één bolletje”.

In deze bakkerij wordt sinds kort weer tweee nachten per week gebakken. Een speculaasbrood kon daarom niet uitblijven. “Het Grazens speculoosbroodje” is een zoet broodje gemaakt van een pittig kruimeltje, aangevuld met knapperige stukjes speculaas, parelsuiker en sinaasappel.

“Bestellen en betalen gebeurt online, zodat de levering volledig contactloos kan gebeuren. Deze manier is echter niet onpersoonlijk. Zo hebben we bijvoorbeeld een categorie ‘de knaller van de week’: elke week bieden we een product aan dat niet in ons assortiment zit en dus maar één week beschikbaar is”, besluit bakker Erika Vanvuchelen.

Speculaasbedrijf Grazensespeculaas

Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen is een jong dynamisch bedrijf geleid door Erika Vanvuchelen en levert ambachtelijke speculaas van topkwaliteit met als specialiteit: ”De Grazense speculaas”! – De warmste speculaasbakker op de streekproductenmarkten in de regio. – Webshop benelux met verzending via Bpost www.speculaaswebshop.be – Een lokale webshop met thuislevering in de regio’s Hageland en Haspengouw : www.bakkerijbestelling.be – Leveren in het kader van korte keten werking. Belgisch pionier in het personaliseren van speculaas via Specustomize

  • Grazen is een dorp en deelgemeente van Geetbets. Tot 1971 was Grazen een zelfstandige gemeente waarna het werd opgenomen bij Rummen. In 1977 verloor ook Rummen zijn zelfstandigheid zodat beide dorpen deelgemeenten van Geetbets werden. 5wikipdia)