Opnieuw vers brood in Eppegem bij Bakkerij Kim

Anderhalf jaar na de sluiting van de bakkerij Perremans in het centrum van Eppegem (Zemst) is er weer brood en gebak te koop in de winkel die nu voortaan bakkerij KIm heet. Kim Maertens bedient sinds 11 oktober 2021 de klanten. Haar man, Kenny Borghs, zorgt voor het versgebakken brood in de rekken.

De familie Perremans stopte in maart 2020 na 63 jaar met de bakkerij in Eppegem. De bakkerij stond te koop en die kans wilden Kim en Kenny niet laten lopen. “We waren op zoek naar een huis buiten de stad”, vertelt Kim enthousiast. “We werden meteen verliefd op dit winkeltje gelegen vlakbij het rustieke dorpsplein van Eppegem, in een landelijke omgeving, en kochten het pand”, aldus Kim Maertens.

Opleiding bakken

Kim vertelt: “De bakkerij had bijna alles wat we nodig hadden om onmiddellijk van start te kunnen gaan zonder grote investeringen. We hoefden er dus niet lang over na te denken.”

Kim en Kenny kennen het horecavak goed, want ze zijn vennoten in een restaurant in Duffel. “We weten dat bakken en koken hard werken is”, zeggen ze. Kenny is ondertussen zijn studie bakkerij aan het afronden. Een goede coach begeleidt hen in deze opstartfase!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.