Ambacht & Business: ben je mee met de nieuwste trends?

2021 was op alle vlakken een atypisch jaar, ook voor Ambacht & Business. In 2022 vinden de opleidingen – op één uitzondering na – weer face to face plaats. En het ziet ernaar uit dat we eindelijk ook de fiets op kunnen voor de geplande trendtours in Amsterdam.

Ambacht & Business gaat intussen zijn zesde jaar in. De interesse voor het opleidingenprogramma bewijst het telkens weer: wie in ons vak relevant wil blijven, gaat altijd weer op zoek naar nieuwe inspiratie. En dat blijft uiteraard bij uitstek waar Ambacht & Busi-ness op inzet.

Ook dit jaar komt een indrukwekkende stoet professionals recep-ten, technieken en andere inzichten delen tijdens de workshops. De focus ligt dit keer op vegan en lactosevrije creaties. Het pro-gramma voor 2022 krijgt daarbij ondersteuning van partners Debic, Crop’s, Callebaut, De Coster en Carpigiani. Brood & Banket Magazine treedt naar goede gewoonte op als mediapartner.

PROGRAMMA

8 MAART Seminarie
Vegan: niemand kan er nog omheen. Het seminarie licht toe hoe je vegan een plaats geeft in je assortiment.

Sprekers:

Richard Hawk, Els Berx, Mathieu Dierinck, Bruno Van Vaerenbergh en Arco Kruik

22 MAART Workshop
Alcohol en hartig ijs

Locatie: Carpigiani, Zonhoven

Demonstrateur: Pim Otten

29 MAART Trendtour patisserie

Ontdek de beste patissiers tijdens een fietstocht in Amsterdam

9 JUNI Online workshop
Vegan creaties

Demonstrateurs: Dimitri Salmon en Bruno Van Vaerenbergh

13 SEPTEMBER Workshop Café gourmand

Locatie: FrieslandCampina, Lummen

Demonstrateurs: Sofie Vanderhasselt en Jan Vervack

Voor meer informatie over de trendtour rond ijs met Arco Kruik en de chocoladedemo met Marc Ducobu inschrijving en alle actuele informatie: www.ambachtenbusiness.be