Dorayaki, Japans gebak en nu ook een beetje Belgisch

Dit is het verhaal van een klein Japans gebakje, Dorayaki. Een delicaat, elegant taartje, overgebracht in Durian Sukegawa’s boek « The Delights of Tokyo » en geherinterpreteerd door Pierre Marcolini. Ontdek hier zijn nieuwste pateke!

De chef creëerde de « Kumo », een ultra licht en luchtig gebakje. En dat is maar goed ook, want « kumo» betekent wolk in het Japans.

De perfecte osmose tussen een hazelnootkoekje (glutenvrij) – licht en krokant –
een Grands Crus chocoladeganache, een luchtige hazelnootcrème of een vruchtencompote van citroen, yuzu, enz… overgoten met een kenmerkend chocoladeschijfje.

Kleine gebakjes met onweerstaanbare smaken om zonder schuldgevoel van te genieten: Grand Cru chocolade, kastanje, hazelnoot uit Piemonte, koffie, kokos-framboos, mango-yuzu, karamel, citroen en Iraanse pistache.

Een droom die uitkomt, een erkend concept, een innovatieve collectie 100% natuurlijk met smakelijke kleuren.