In het najaar opent Chocolade-Atelier Vyverman uit Sint-Niklaas nieuwe winkel op ruimere locatie

Het bekende Sint-Niklase Chocolade-Atelier Vyverman zal verhuizen naar een nieuw pand op de hoek van de Driekoningenstraat met de Slachthuisstraat. De nieuwe winkel zal drie keer zo groot zijn als de huidige locatie in de Begijnenstraat. De opening van de nieuwe zaak is gepland voor september of oktober van dit jaar.

Wim Vyverman, de eigenaar van het chocolade-atelier, is al jarenlang opgenomen in de Gault&Millau-gids van beste chocolatiers. De vraag naar zijn pralines en chocolade is groot, maar de huidige locatie beperkt de ruimte en maakt het soms noodzakelijk om bestellingen af te wijzen. Het nieuwe pand biedt meer ruimte, een betere logistiek met een achteruitgang voor leveringen en een zichtbare locatie met parkeerplaatsen.

Ambacht

De productie zal kunnen worden uitgebreid zonder de ambachtelijke werkwijze te veranderen. De nieuwe winkel krijgt ook een demoruimte voor groepsbezoeken, en er zal een aparte inpakzone zijn. Vyverman en zijn team werken momenteel aan de inrichting van de nieuwe winkel en hopen klaar te zijn tegen het begin van het chocoladeseizoen in september of oktober.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.