Taartenhuis Caroline: sterk in decoratieve taarten

Half juli 2021 opende Cariline Blondelle officieel het ‘Taartenhuis Caroline’ in haar eigen woning in Aartrijke. Bij Taartenhuis Caroline kunt u heerlijke taartjes, dessertbuffetten, cupcakes, koekjes en gepersonaliseerde taarten bestellen. Caroline Blondelle: “Die worden dan op maat en volgens de wensen van de klant gebakken, steeds met verse ingredi├źnten en vooral met h├ę├ęl veel liefde. Echt gespecialiseerd ben ik in gedecoreerde taarten voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden”, legt Caroline uit.

Caroline Blondelle (45) uit Aartrijke heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. “Ik bak al jaren taarten en koekjes voor familie, vrienden en collega’s. Ik kreeg steeds meer vraag naar speciale taarten en ik ben mij dan ook verder gaan bekwamen. Zo volgde ik een opleiding bakken aan Spermalie. Dit jaar hakte ik de knoop door en startte met een eigen zaak in bijberoep.

Momenteel werkt Caroline deeltijds in de wasserij van Viro, een organisatie voor gehandicapten in Sint-Michiels en sedert half juli in de eigen zaak ‘Taartenhuis Caroline’. We hebben een extra keuken in ons huis gebouwd. U kunt bij mij taarten, cakebuffetten, cupcakes en koekjes bestellen. Ik heb geen echte toonbank, maar het volledige gamma van producten is te zien op mijn website.”

Decoratieve taarten

“Decoratieve taarten voor elke gelegenheid zijn mijn specialiteit. Denken we maar aan bruiloften, verjaardagen of doopfeesten. “De basis van dit soort taarten is altijd een biscuitgebak met een van de twaalf mogelijke vullingen, zoals aardbeienmousse of karamel. Dan wordt alles bedekt met “glazuur”, een soort glazuur dat ik de kleur en vorm kan geven die ik wil. Zo zijn er de eenhoorntaarten, de Bumba-vormen, de brandweerauto’s, enz..

www.taartenhuiscaroline.be