Bakkerij Lanckriet neemt Bakkerij Lievens over en opent zo zijn achtste vestiging

Bakkerij Lanckriet huldigde onlangs een nieuwe vestiging in Aalter in op de plaats waar voorheen meer dan een eeuw Bakkerij Lievens gevestigd was. Deze nieuwe winkel is de achtste vestiging van de bakkersfamilie uit Eeklo. Ondanks de sluiting van Bakkerij Lievens afgelopen zomer na 118 jaar, nam Bakkerij Lanckriet het pand snel over.

Jasmien Lanckriet, vertegenwoordiger van Bakkerij Lanckriet, legde uit dat de overgang relatief soepel verliep omdat Bakkerij Lievens al klant was voor hun broodvoorziening, waardoor de overname meer vertrouwd was qua klantenkring en bedrijfsvoering. De bestaande winkelindeling vergde minimale aanpassingen, waardoor een snelle heropening mogelijk was.

De winkel biedt een assortiment producten aan dat vergelijkbaar is met hun andere winkels: brood, broodjes, gebak, zelfgemaakte bonbons en thematische bonbons, momenteel met artikelen die te maken hebben met Sinterklaas. Jasmien benadrukte hun toewijding aan ambachtelijke productiemethoden, waardoor de kwaliteit van hun producten gewaarborgd blijft, een kernaspect dat de bakkerij constant probeert te behouden en te verbeteren.

Bakkerij Lanckriet beheert zeven winkels en werkt samen met meerdere distributiepunten, waaronder verzorgingshuizen, kleine supermarkten, slagerijen en andere bakkerijen. Ze zijn ook van plan om begin volgend jaar een tweede winkel te openen in Maldegem. De Aalter vestiging is dagelijks open van 7u tot 18u en sluit op woensdag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.