Bakkers Vlaanderen verhuisde naar bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas

Sedert 1 januari 2022 is Bakkers Vlaanderen terug te vinden in het bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas. Deze verhuis volgde op de verkoop van het kantoor Elisbethlaan in Berchem. BC Waasland is gevestigd in het complex aan de afritten van de E-17 en de N-16.

Bakkers Vlaanderen is de Vlaamse bakkersfederatie. “ons doel is om de bakkers te verenigen, onze leden bij te staan en het beroep van ‘bakker’ te beschermen. Binnen Bakkers Vlaanderen werken alle provinciale en lokale bakkersbonden samen.

Bakkers Vlaanderen vond een nieuw onderkomen in het bedrijvencentrum. Dat beschikt over een ruime gratis parking met laadpaal voor elektrische wagens en biedt diverse faciliteiten zoals kantoren, opslag, magazijnen en vergaderzalen. Eddy van Damme en Bart Ceulemans zullen verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse werking van Bakkers Vlaanderen.

Zoektocht

“De zoektocht naar een nieuw onderkomen verliep wat moeizaam, maar we zijn blij dat we hier in BC Waasland zijn geland”, vertelt Eddy Van Damme. “Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om goede zaken te doen.” Er zullen (nog) geen permanente telefoonlijnen worden geïnstalleerd. “Omdat we ook veel op het terrein zullen zijn, willen we de ontvangst niet overbelasten. Iedereen kan ons rechtstreeks contacteren via onze mobiele nummers: Eddy (0476/24.47.25) en Bart (0486/07.80.58). “

Contactgegevens:

Bakkers Vlaanderen
Industriepark West 75
9100 Sint-Niklaas

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.