Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen zijn op zoek naar ‘Beste Bakker van Vlaanderen 2022’

De wedstrijd “Beste Bakker van Vlaanderen” wist vorig jaar tal van consumenten te begeesteren en ook tal van bakkers namen graag deel aan deze wedstrijd. Het Nieuwsblad, Bakkers Vlaanderen en Nostalgie willen ook dit jaar opnieuw het vakmanschap of liever het bakmanschap van de bakkers in de kijker zetten.

Na het succes van die eerste editie, waarin 47.000 stemmen werden uitgebracht, is de zoektocht naar de beste bakker van Vlaanderen opnieuw van start gegaan. De campagne wordt ondersteund door een tv- en radiocampagne en zal veel aandacht krijgen van de media en pers. Promotiemateriaal is voorzien. Zo’n campagne is voor elke bakker aan te bevelen omwille van de klanten, die echt meeleven met hun bakker.

De beste bakker van elke provincie wordt bepaald op basis van de uitgebrachte stemmen. De vijf nationale winnaars worden door onze jury bezocht. Op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria bepalen zij welke bakker zich een jaar lang de beste bakker van Vlaanderen mag noemen.

Hoe wordt men de beste bakker van Vlaanderen?

Half januari ontvangt u een pakket in de post met alle praktische informatie, waaronder de data. Hang het bijgevoegde promotiemateriaal op in uw bakkerij en nodig uw klanten uit om op u te stemmen. U ontvangt ook een link naar het digitale promotiemateriaal. U kunt uw campagne dan digitaal verderzetten via Facebook, Instagram, enz.

Wat ontvangt de beste bakker van Vlaanderen?

Naast de prijs krijgt de beste bakker van Vlaanderen ook de nodige aandacht in Het Nieuwsblad en op nieuwsblad.be, een cheque van 1.000 euro en extra promotiemateriaal zodat iedereen kan zien waar het beste brood en de beste koffiekoeken worden gemaakt. En dat is nog niet alles. De bakkerij met de beste reclamecampagne, video, oproep, … ontvangt ook een cheque van 1.000 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.