Beste bakkerij in Vlaanderen: Geldhof in Roeselare

Twee weken lang konden de lezers van Het Nieuwsblad stemmen op hun favoriete bakker. Vijftien dagen lang hebben vele bakkers hartstochtelijk campagne gevoerd voor de stem van hun klanten. De strijd is voorbij en de stemmen zijn geteld. Geldhof mag zich een jaar lang de beste bakker van Vlaanderen noemen.

Hij werd uitgeroepen tot de beste bakker van Vlaanderen. De jury van Het Nieuwsblad reisde twee dagen door Vlaanderen om croissants, boterkoeken, rijstwafels, eclairs, suikerwafels, baguettes, pistoletjes, brood , zuurdesembrood, koekjes en allerhande fijn gebak te proeven. Na dat alles stelden ze de puntenlijst samen en kozen Brood op Banket Geldhof in Roeselare als winnaar. Een plek waar jong en oud, gebak én wijn samen gaan.

Overall winner

Meer dan 40.000 Vlamingen stemden de voorbije twee weken op hun favoriete bakker. Er was dus een winnaar in elke gemeente en provincie. Brood en Banket Geldhof werd uitgeroepen tot de beste bakker van Roeselare, van de provincie West-Vlaanderen en van heel Vlaanderen.

Drie generaties

De bekroonde bakkerij wordt gerund door Kurt Geldhof (58) en zijn vrouw Ann Bril (53), die nog geen plannen hebben om met pensioen te gaan. In Het Nieuwsblad hebben ze het ook over hun grote passie en hun verlangen om te blijven vernieuwen. De winkel in Roeselare heeft een traditie die teruggaat tot 1955, toen hij werd opgericht door de vader van Kurt Geldhof. Louise, de 23-jarige dochter werkt ook al mee en moet voor continuïteit naar de toekomst toe zorgen.

zicht uit 2011

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.