De boterwafels van Jules Destrooper hebben voortaan een broertje met chocoladen omhulsel

De beroemde en iconische natuurboterwafel of “Lukke” van Jules Destrooper kreeg er een broertje bij. Eentje die royaal bedekt is met pure Belgische chocolade! De combinatie van chocolade met de smaak van pure boter en gekarameliseerde suiker zorgt voor een uniek mondgevoel. Het beste van twee werelden – en het is nog mooi ook!

De Natuurboterwafel, ook wel “Lukke” genoemd, is een iconisch gebakje. In 2022 zijn de koekjes van Jules Destrooper in een zestigtal landen te vinden. Van Japan tot de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Lukke’s recept is een goed bewaard geheim en is in de loop der jaren niet veranderd. De koekjes worden nog steeds gebakken volgens hetzelfde familierecept: pure echte boter, Tiense suiker, verse eieren van scharrelkippen en meel. Samen vormen ze een knapperig koekje dat verleidt met de smaak van boter en gekarameliseerde suiker. Een absolute legende.

Broertje met chocolade

En nu heeft de Natuurboterwafel er een broertje bij. Het krokante, goudkleurige koekje wordt nog steeds volgens hetzelfde recept en op dezelfde manier gebakken, maar zodra het uit de oven komt, wordt het aan één kant (de helft) bedekt met een laagje pure Belgische chocolade.

Jules Destrooper gebruikt alleen de beste Belgische chocolade. Speciaal voor Jules Destrooper is een recept ontwikkeld met cacaobonen uit Amerika, Afrika en Azië, die samen een bijzondere smaak geven. Bovendien dragen al deze bonen het Rainforest Alliance®-label, het keurmerk voor duurzame landbouw.

DE NIEUWE JULES DESTROOPER KOEKJES ZULLEN VANAF BEGIN MAART IN DE SUPERMARKTEN TE KOOP ZIJN AAN EEN PRIJS VAN € 2,79 PER PAK VAN 175 GRAM.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.