Jules Destrooper en Les Tartes de Françoise: als koekjes en gebak één worden

Wat gebeurt er als een echte Belgische patissier en een Belgische koekjesbakker samen in de keuken staan? Het resultaat zijn creaties die even bijzonder als lekker zijn. De Tartes van Françoise en haar collega’s van de Biscuiterie Jules Destrooper bewijzen het. Hun gedeelde passie voor smaak en kwaliteit en het gebruik van pure, eerlijke ingrediënten hebben geleid tot de creatie van BANOFFEE TAART MET NATUURBOTERWAFELS. Een heerlijke taart uit de ateliers van Tartes de Françoise, met het iconische natuurboterwafel van Jules Destrooper.

De basis van de taart bestaat uit een laag krokante natuurboterwafel, op smaak gebracht met een dun laagje karamel en bedekt met melkchocolade. Bovenop liggen plakjes banaan, op smaak gebracht met zèste van citroen. Het geheel wordt afgemaakt met een royale laag verse room, opgeklopt met vanille-extract. Een crumble van Natuurboterwafels, een toefje karamel en een hele natuurboterwafel maken het plaatje compleet. Wie kan dit weerstaan?

De BANOFFEE MET NATUURLIJKE BUTTERRONDELLES is vanaf 06/07 verkrijgbaar in alle winkels van Les Tartes de Françoise en in hun online shop www.tartes.be // 22 € voor een taart voor 6 personen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.