Tom Victor erkend als Smaakmaker met desembrood

desembrood op zwart werkvlak
Desembrood

Desembrood: het is een uitdaging om dat klaar te maken. Maar het levert ook een uniek brood op. Liefst 151 bakkers uit België, Nederland en Frankrijk gingen op de oproep van Dossche Mills in om een uniek en creatief broodrecept voor te stellen. Een jury onder leiding van Guido Devillé van Alimento – met daarin onder meer de proefbakkers van Dossche Mills – riep Tom Victor uit Harelbeke uit tot winnaar van de wedstrijd. Zijn desembrood met zaden, hazelnoten, honingblokjes, muesli en karnemelk kon de jury het meest bekoren. Het zilver en het brons waren voor twee Nederlandse bakkers.

bakker met desembrood
Tom Victor erkend als smaakmaker voor desembrood met zaden, hazelnoten, honingblokjes, muesli en karnemelk …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verslag lees je uiteraard na in het volgende nummer van Brood & Banket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verslag lees je uiteraard na in het volgende nummer van Brood & Banket!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.