Dit is de populairste bakkerij ter wereld volgens TripAdvisor

Two lovely breadrolls with creme from the most populair bakery in the world lying on a tabel with their label: Pasteis de Belém
De populairste bakkerij ter wereld

Bij wie al in Portugal is geweest doet Pastéis de Belém ongetwijfeld een belletje rinkelen en misschien ook spontaan wat speeksel in de mond lopen. De bekende taartjes zijn er een hit bij de toeristen en dat is ook te zien aan de score van de gelijknamige iconische bakkerij in Lissabon op TripAdvisor.

 

 

 

 

 

Pastéis de Bélem of pastel de nata zijn traditionele taartjes uit Lissabon die vanbinnen gevuld zijn met pudding. Het is dé lekkernij die je moet proeven als je de Portugese hoofdstad aandoet en de toeristen staan dan ook vaak in rijen aan te schuiven bij de gelijknamige bakkerij in de Rua de Belém. Je kunt ze er ter plaatse nuttigen, met een bijpassende koffie verkeerd erbij, of ze meenemen.

Tea with patisserie from the most popular baker in Portugal
Twee op drie personen die de zaak verlaten schrijven een positieve commentaar op TripAdvisor!

 

Hoe het ook zij, de zoetekauwen en vele toeristen lijken er altijd als tevreden klanten buiten te komen, want Pastéis de Bélem is de bakkerij die op TripAdvisor wereldwijd met de hoogste score gaat lopen. Ze maken er de taartjes al sinds 1837 en dus nog steeds met succes.

 

Liefst 67 procent van de mensen die de bakkerij bezoekt, laat een goede recensie achter. Dat is alles samen goed 10.000 reviews tussen oktober 2016 en oktober 2017.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.