Dinsdag 28 september 2021: voorlaatste dag van Broodway

Op Broodway kan je het aanbod van niet minder dan 300 exposanten bekijken. daaronder tal van neuwigheden. Daarnaast is er ook een randprogramma dat niet alleen interessant, maar ook bijzonder nuttig is voor elke brood- en banketbakker.

Vandaag dinsdag 28 september is er heel wat te beleven. Er is de wedstrijdvoorbereiding van de Mondial du Pain. Joeri Vandekerckhove die de Nederlandse Dutch Pastry Award dit voorjaar won geeft een demo waarbij je inspiratie kan opdoen voor de komende eindejaarsfeesten.

Innovation Award: vanavond bekend

De Innovation Awards zetten de beste nieuwe producten van de beurs in de kijker. Vanavond, 28 september , zullen de twee prijswinnaars van de Innovation Award bekend worden bekend gemaakt.

De prijs voor de food en die van de non-food. Het gaat dan om de beste nieuwigheid in de sector. Er is ook een publieksprijs voorzien. Alle bezoekers kunnen ook hun stem uitbrengen. Dus allen zeker de vitrine van de Innovation Awards bezoeken in hal 2 en uw sten uitbrengen!

▸▸▸Innovation Award Food & Innovation Award Non-Food: verkozen door de professionele jury

▸▸▸Publieksprijs: stem tot en met dinsdag 28 september op het product van uw keuze en bepaal zo mee wie de Broodway Publieksprijs wint!

De prijzen worden op dinsdag avond om welk uur?

Voorbereidingen wedstrijd Mondial du Pain

Benieuwd om te zien hoe een deelname aan een internationale vakwedstrijd er aan toe gaat? Op BROODWAY kan je de laatste training volgen van Stefan Van Daele en coach Guido Devillé : het team van Les Ambassadeurs du Pain.be dat binnenkort strijdt om de titel op de Mondial du Pain. Stefan Van Daele van Bakkerij De Broodsmid, een gedreven passionele bakker uit Brugge zal samen met zijn assistent Guillaume David, op de Mondial du pain ons land verdedigen.

De hele dag door laten ze je in de demozone meekijken hoe hun wedstrijddag er zal uit zien. Bovendien geven ze je op diverse momenten uitleg over hun visie, hun aanpak en hun technieken.

Dinsdag 28 september – hal 2.

——— 11.00 – 19.00   TRAINING AMBASSADEURS DU PAIN.BE voor de 8e Mondial du Pain
Guillaume David (Bakkerij De Cock, Oostende), Stefan Van Daele (De Broodsmid, Brugge) en coach Guido Devillé

Demo’s

Demo Dimitri Vandeweghe – Patisserie i.s.m. Gault & Millau

Sinds 2017 staat Dimitri Vandeweghe in zijn patisserie in Bellegem garant voor heerlijk versgebakken brood en creatieve patisserie, bereid met dagverse ingrediënten. “Met veel enthousiasme en passie streef ik elke dag opnieuw naar een unieke smaakbeleving.”

Om 13 uur kan u een Demo van Dimitri Vandeweghe bijwonen.

———- 13.00 – 14.00   DIMITRI VANDEWEGHE – VANDEWEGHE PATISSERIE i.s.m. Gault&Millau 

Demo Joeri Vandekerkhove: Ispiratie voor het eindejaar met de winnende taart van de Dutch Pastry Awards 

In maart 2021 won Joeri de Nederlandse Dutch Pastry Award, een bijzonder prestigieuze wedstrijd in de patisseriewereld.

Joeri geeft op dinsdag 28/09 om 14.30u een demo met volop inspiratie voor het eindejaar met zijn winnende taart, waarbij hij klassieke smaakcombinaties een moderne twist geeft.

Geniet mee van zijn topcreatie met ingrediënten als witte chocolade, vanille, amandelnoten en cassis.

Dinsdag 28 sep. om 14u30

———- 14.30 – 15.30   JOERI VANDEKERKHOVE
inspiratie voor het eindejaar met de winnende taart van de Dutch Pastry Awards 

Demo’s Chocolate Academy Chefs

Callebaut, Cacao Barry & Mona Lisa brengen je op Broodway enkele unieke demo’s. Van bakkerij bestsellers “Chocolade Taart & Tartelettes”, tot gepersonaliseerde 3D chocolade decoratie en feestelijke najaarsapplicaties. Deze demo’s door Francisco Moreira, Christa Muyldermans en Dries Delanghe zijn een absolute meerwaarde voor jouw bezoek op zondag 26/09, dinsdag 28/09 en woensdag 29/09. Vandaag, dinsdag 28 september zijn enkel Francisco en Dries aan het werk.

——– 13.00 – 14.00   FRANCISCO MOREIRA – CHOCOLATE ACADEMY 
Bakkerij bestsellers: Chocolade Taart & Tartelettes 

——– 15.00 – 16.00   DRIES DELANGHE – CHOCOLATE ACADEMY
Introductie tot Mona Lisa 3D Studio. Gepersonaliseerde 3D chocolade decoratie 

Demo Joost Arijs over hedendaags patisserie

Joost Arijs hoeven we niet meer voor te stellen. Hij behoort al een aantal jaren tot de Belgische top binnen de patisseriewereld. Ideaal dus om zijn demo op jouw agenda te plaatsen en te genieten van zijn tips en trics tijdens zijn demo op de beurs!

————— 16.00 – 17.00   JOOST ARIJS i.s.m. Gault&Millau 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.