Broodway: tweede dag – maandag 27 september

De eerste dag van Broodway 2021 is reeds gepasseerd. Het werd voor velen een prettig weerzien na een heel lange periode van corona-stilte. Ook vandaag wordt het een inspirerende dag waarbij het ambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. Topevent vandaag is de Belgische finale van de Chocolate Masters. Vandaag weten we wie de 8ste Belgian Chocolate Master wordt!

Broodway is de plaats waar je in een gezellige sfeer je collega’s uit jouw sector, én uit de slagerij- en delicatessenwereld kan ontmoeten. Mis zeker de Innovation Award niet. In de vitrine in hal 3 zet Broodway de beste innovaties in de kijker. Die vitrine is de perfecte uitvalsbasis om de nieuwste producten op Broodway te ontdekken!

Innovation Award

Er worden 3 prijzen uitgereikt op dinsdagavond 28 september:

▸▸▸Innovation Award Food & Innovation Award Non-Food: verkozen door de professionele jury

▸▸▸Publieksprijs: stem tot en met dinsdag 28 september op het product van uw keuze en bepaal zo mee wie de Broodway Publieksprijs wint!

Finale Chocolate Masters

De vier Belgische topchocolatiers die eerder tot finalisten voor België werden geselecteerd, nemen vandaag, maandag 27 september in Kortrijk deel aan de nationale finale en dus definitieve selectie van de 8ste editie van de World Chocolate Masters competitie.

Het zijn Oliver Van Nueten uit Knokke-Heist, Quyen Le uit Sint-Lambrechts-Woluwe, Wim Vyverman uit Sint-Niklaas en Togo Matsuda uit Japan. Ze strijden vandaag op Broodway voor de prestigieuze titel van Belgian Chocolate Master. Lees meer

Een topjury zal hun werk beoordelen. Lees meer

Aspirant baker

Laat je op de beurs verrassen en imponeren door de skills van de bakkers van morgen! De finalisten van het Belgian Championship Aspirant Baker tonen je wat ze in hun mars hebben. Je ziet de 8 geselecteerde jongeren aan het werk op zondag 26 & maandag 27 september.

Hun finaleplaats geeft hen bovendien de kans om zich internationaal te onderscheiden, op de Mondial Du Pain en – nieuw sinds dit jaar – Euro of WorldSkills.

De finale van de Belgian Championship Aspirant Baker is gisteren – zondag 26 september- van start gegaan en zal vandaag verder lopen. Mis de finale tijdens Broodway 2021 zeker niet!

Demo’s

Vandaag vinden er geen demo’s plaats. Het programma met alle demo’s die tijdens de beurs plaatsvinden vind je hier!

Bezoek ook Meat Expo & Taste of Tavola

Je kan je gratis inschrijven voor Broodway via code 321. En die gratis inkomstpas geeft je ook toegang tot Meat Expo en Taste of Tavola.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.