Eerste Pain & Quotidien in Groot-Hertogdom Luxemburg geopend

De Belgische bakkerijketen die vele vestigingen heeft over de hele wereld zal voortaan ook in het GH Luxemburg een filiaal bezitten. Het opende zijn deuren op vrijdag 15 september, in de wijk Royal-Hamilius.

De fastfoodsector is zeer aanwezig in de buurt, met de recente komst van etablissementen als La Baraque (een trendy friettent), Atelier Steffen en Prêt à manger. Daarnaast opent Starbucks zijn deuren in december en trekt de Delhaize supermarkt veel werknemers aan voor hun middagmaal, allemaal in de buurt. Ondanks deze concurrentie is Lou Reiter, hoofd van de Pain Quotidien franchise in Luxemburg, ervan overtuigd dat de kwaliteit van hun producten het verschil zal maken. De Pain Quotidien-keten is goed ingeburgerd en staat bekend om zijn originele concept van het aanbieden van authentieke kwaliteitsproducten in een vriendelijke omgeving. Le Pain Quotidien is aanwezig in 15 verschillende landen over de hele wereld en telt ongeveer 200 verkooppunten.

Tweede keer in GH Luxemburg

De Belgische bakkerijketen “Pain Quotidien” heeft eindelijk zijn eerste filiaal geopend in Luxemburg, in de wijk Royal-Hamilius. Deze uitbreiding werd voorafgegaan door een mislukte poging in het midden van de jaren negentig. Lou Reiter, hoofd van de Luxemburgse franchise van Pain Quotidien, slaagde er echter in mensen ervan te overtuigen dat hij de ideale persoon was voor het project, wat leidde tot de opening na anderhalf jaar onderhandelen, het vinden van de ideale locatie en het volledig renoveren van het gebouw.

Gezond

Le Pain Quotidien biedt gezonde, voornamelijk biologische producten en een eenvoudig concept dat Lou Reiter aansprak. De winkel van 200 m² biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder zes soorten biologisch brood, chocoladebrownies, viennoiseries (waaronder enkele veganistische opties) en een reeks tartines, waaronder een versie van Kachkéis, een Luxemburgse specialiteit. Het aanbod is geschikt voor zowel ontbijt als brunch en het bedrijf is van plan om het assortiment lokale producten de komende maanden verder uit te breiden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.