Le Pain d’Antan: zevende winkel geopend in Ottignies

Een nieuwe bakkerij van het bekende merk Le Pain d’Antan opende op woensdag 18 december 2019 haar deuren in Ottignies (Waals-Brabant). Daarmee is het de zevende bakkerij in zijn soort in WalloniĆ« .

Na Waver, Luik, Namen, Gembloux en Gosselies, is het nu in Ottignies dat Le Pain d’Antan zich vestigt.

De bakkerij, gelegen aan lā€™avenue Provinciale 119C in CĆ©roux-Mousty is de derde winkel in Waals-Brabant van dit familiebedrijf. “We merkten dat er bij klanten in de regio veel vraag was naar een bakkerij als Le Pain d’Antan”, legt Aymen Ben Naceur, operationeel directeur bij Pain d’Antan, uit.

Kwaliteit

Het hoofddoel voor Hafedh Ben Naceur, oprichter van Le Pain d’Antan: het aanbieden van kwaliteitsproducten gebaseerd op de oude techniek. De bijzonderheid van het merk is dat er in deze bakkerijen nog houtgestookt wordt. “In al onze bakkerijen hebben we een houtvuur dat zichtbaar is voor onze klanten en we bakken ter plaatse”, legt de broer van de oprichter uit.

“Onze producten zijn vers en van zeer hoge kwaliteit. Dit vertegenwoordigt meer dan 24 uur gisting voor onze broden. We hebben zelfs een traditioneel Frans stokbrood dat 48 uur gisting vergt”, voegt Aymen Ben Naceur toe.

Meer dan brood en banket…

Le Pain d’Antan biedt op dit moment al een compleet assortiment producten aan, dat is het verschil met de traditionele bakkerijen, aldus de operationeel directeur: “We hebben ons zowel in de bakkerij- en banketsector als in de cateringsector ontwikkeld. Dus we hebben een compleet aanbod dat voldoet aan de behoeften van mensen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)