Twee openingen in oktober voor Dunkin’ Donuts

De koffie- en donutgigant Dunkin’ opende op 17 juni 2019 zijn eerste shop in Antwerpen. Gevestigd in de fabriek aan de Keyserlei 49 was dit een debuut om u tegen te zeggen. Op 7 oktober 2020 opent Dunkin’ de deuren van een tweede vestiging in Wijnegem en op 8 oktober vindt in Brussel een grote opening plaats in het station Brussel-Zuid. Bij elke opening zijn leuke acties voorzien. En liefhebbers van de koffies en donuts van Dunkin’ kunnen nu ook bediend worden via de Belgische online shop dunkin.be.

Onlangs heeft de Amerikaanse koffie- en donutgigant aangekondigd dat hij een tweede masterfranchisecontract heeft getekend met Amba Douad B.V. en dat er afspraken zijn vastgelegd rond de komst van vijftien nieuwe Belgische winkels. De eigenaars van Amba Douad B.V. hebben ruime ervaring in de retail en horeca en zijn ook verantwoordelijk voor de succesvolle groei van Dunkin’ in Nederland.

“We kijken uit naar de verdere expansie van ons merk in België “, zegt Nabil Besali, de franchisenemer in Nederland en België. “Wij zijn van mening dat ons productassortiment goed aansluit bij de behoeften van de Belgische consument. De Antwerpse winkel is een groot succes gebleken, ook in deze saaie corona-tijden. We hebben dus vertrouwen in de twee nieuwe winkels in België. De vraag naar onze producten is er alvast!”.

Openingsacties

De opening van Dunkin’ Wijnegem en Brussel zal gevierd worden met fantastische openingsevenementen. De eerste 100 bezoekers die een bestelling op onze website plaatsen, ontvangen gedurende minstens een jaar gratis donuts. Bezoekers krijgen ook een donut en een gratis kleine warme drank als ze Dunkin’ NL/BE-app downloaden en Dunkin’ op Instagram bekijken.

Aanbod

Klanten kunnen bij Dunkin’ winkels terecht voor een ruime keuze aan koffie, thee, premium Coolatta®-ijsdranken, croissants, donuts, sandwiches, enz. Lokale lekkernijen worden ook verkocht om aan de smaak van de Vlaamse consument te voldoen. Het filiaal in Wijnegem zal 6 dagen per week en elke speciale zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn. De shop in het station Brussel Zuid is 365 dagen per jaar geopend van 6.00 tot 23.00 uur.

Websites

Rekening houdende met de huidige toestand van het coronavirus kunnen de Belgische donut-liefhebbers hun bestelling vandaag op voorhand plaatsen in Wijnegem op dunkinwijnegem.be en in Brussel op Dunkinbrussel.be. De bestelling kan worden afgehaald in het winkelcentrum in Wijnegem vanaf 7 oktober en bij het Brusselse Zuidstation vanaf 8 oktober.

Er is ook goed nieuws voor Dunkin’ fans die niet in de buurt van Antwerpen wonen. Sinds afgelopen juni kunnen ze via dunkin.be donuts bestellen en thuis laten bezorgen. In de online shop vindt u meer informatie over postcodegebieden en bezorgdagen.

Hoe het begon?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.