Brussel is gaststad van de 5e editie van het ‘Salon du chocolat’. Die beurs vindt plaats in Tour & Taxis van 2-4 maart en zal zeker meer dan 8.000 m2 en 130 deelnemers op de been brengen – chocolatiers, patissiers, banketbakkers, ontwerpers en deskundigen cacao.
Show met chocoladen jurken
De parade van jurken in chocolade: chocolade makers en ontwerpers werken in duo aan de collectie van chocoladen jurken, die de belangrijkste gebeurtenis van de Show 2018 wordt. De creaties worden onthuld in preview op de openingsavond op donderdag 1 maart en gepresenteerd aan het publiek tijdens een unieke show die elke dag om 17 uur zal plaatsvinden. De aangekondigde duo’s zijn: Laurent Gerbaud & Patou Saint Germain Didier Smeets & Maxime Edward Royen, Valentino en Sixtijnse Anne de Molina Sigoji & Lara Van Ootegem Jerome Grimonpon & Alexa Doctorow, het Instituut Emile Gryzon & Goha Gabrielyan, Pralibel Van Dender & School Helmo Nadia Flecha Guazo, Newtree (Arnaud Eeckhout) & Melissa Martin Ciudad, Alchemy Chocolate (Kevin en Geraldine Flener Jonne) & Laura Mill – Heff (Haute Ecole Francisco Ferrer).
Demonstraties
Het recept demonstraties: op het podium van “Pastry Show”, topchefs en chocolatiers zullen elk uur om de beurt elk hun beste chocolade recepten presenteren aan het publiek. Wie komt er zeker? Chez Léon Eric Fernez (D’Eugénie à Emilie **), Christophe Hardiquest (Goed Goed **), Isabelle Arpin (WY * Brussel), Michel Van Cauwelaart (The Pilori *), Roland Debuyst (Bocuse Silver 1997), Vincent Vervisch, Jean-Philippe Watteyne (iCook).
En dan zijn er natuurlijk ook de conferenties, workshops, debatten, …
Waar? Tour & Taxis Sheds 3 & 4 maart
Robert Petit
Geef als eerste een reactie