Amerikaanse desserts van Ma’s bakery bijzonder geapprecieerd

Michelle en Arbresha, de eigenaars van Ma’s Bakery in de Vlaanderenstraat in Gent, hebben hun aanbod uitgebreid met een zithoek waar klanten ter plaatse van hun Amerikaanse desserts kunnen genieten. Sinds de opening eind 2022 is Ma’s Bakery een populaire plek voor mensen om Amerikaanse favorieten zoals cheesecake, key lime pie, chocolate chip cookies, bananenbrood, kaneelbroodjes en nog veel meer af te halen.

Op recente evenementen zoals Gent Smaakt was hun kraam binnen een paar uur uitverkocht, waardoor klanten informeerden naar een plek om te zitten en van hun lekkernijen te genieten.

Inspelend op de vraag besloten Michelle en Arbresha om hun bakkerij uit te breiden met tafels, een bank, stoelen en barkrukken en er een koffiehuis van te maken. Ze bestelden ook een muurschildering van een Belgische kunstenaar om de sfeer te verbeteren, waardoor het een New Yorks café-gevoel kreeg. Michelle, die oorspronkelijk uit New Jersey komt, benadrukt dat Ma’s Bakery geen karikatuur van Amerika is maar de essentie van het land wil overbrengen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.