Dossche Mills lanceert nieuwe corporate website

Dossche Mills heeft een nieuwe website. Het is een informatieve site met een duidelijke structuur, een compleet productgamma en vele inspirerende recepten. Dossche Mills heeft haar reeds herkenbare stijl volledig geïntegreerd in de nieuwe website.

De website is ontwikkeld met de grote verscheidenheid aan klanten en perspectieven van Dossche Mills in het achterhoofd. Er werd rekening gehouden met verschillende landen, assortimenten en talen.

Artisanale bakkerij

Artisan klanten hebben een duidelijk overzicht van het productassortiment. De informatie, eigenschappen en toepassingen van elk product zijn duidelijk aangegeven. De categorie “meergranen” bevat ook beschrijvingen met toegevoegde zaden en granen. In de rubriek “Recepten” vinden artisanale klanten tal van inspirerende recepten die zorgvuldig werden samengesteld door de bakkerijadviseurs van Dossche Mills.

Breed gamma en mogelijkheden

Dossche Mills biedt heel wat verschillende artikelen voor industriële bakkerijen, patisserieën en voedingsbakkerijen. Van bloemsoorten en meelsoorten tot op maat gemaakte meergranenmixen, bewerkte kiemen & zemelen tot met hitte behandelde bloem, het brede gamma aan mogelijkheden wordt beschreven in de categorie “Sectoren”.

Dossche Mills

Speciaal voor ambachtelijke klanten heeft Dossche Mills een persoonlijk informatieplatform ontwikkeld. In My Dossche Mills kunnen klanten gemakkelijk in contact komen met hun account manager of bakkerijconsulent. Ze kunnen er ook hun favoriete recepten bewaren en technische fiches bekijken en downloaden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.