ISM: vakbeurs voor zoetwaren en snacks

Eingang Süd

ISM Keulen, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor zoetwaren en snacks biedt inspiratie en innovatie, spannende netwerkmogelijkheden, eersteklas exposanten en competente bezoekers. Deze perfecte combinatie is uniek in de wereld. U vindt er bovendien ’s werelds grootste aanbod aan merkartikelen op het gebied van zoetwaren en snacks. Ontdek de internationale zoetwaren en snacks op de vakbeurs voor zoetwaren en snacks in Keulen. ISM en ProSweets Cologne vinden plaats van 30.01.-02.02.202. De beurs is ook dgitaal te bereiken vanaf dag twee!

Hand in hand: In samenwerking met ProSweets Cologne, de internationale leveranciersbeurs voor de zoetwaren- en snacksindustrie, vertegenwoordigt ISM Cologne de gehele industriële waardeketen. Van 30 januari tot en met 2 februari 2022 maakt het beursduo van de domstad Keulen opnieuw het trefpunt van de zoetwaren- en snacksindustrie.

Hybride beurs: state of the art in beursland

De voorbereidingen voor ISM 2022 lopen op volle toeren. Het evenement is gepland in een hybride formaat. Gebaseerd op een door Koelnmesse ontwikkeld digitaal platform, dat reeds succesvol werd geïmplementeerd op de grootste Europese vakbeurs voor digitale marketing en reclame, DMEXCO 2020, zal ISM 2022 dus naast de fysieke aanwezigheid ook nieuwe digitale formats bieden voor exposanten en bezoekers.

Het platform is “state of the art” en biedt de exposanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun producten als foto- en tekstinformatie te presenteren binnen de digitale exposantenshowroom en daarnaast de aandacht voor hun bedrijf te vergroten door het embedden van video-inhoud. Bovendien kan content over producten en bedrijven in digitale panels of conferenties aan een kring van geïnteresseerden worden gepresenteerd en natuurlijk via speciale netwerkfuncties in chats of digitale meetings verder worden uitgediept. Naast een groot aantal andere tools biedt het platform zo ook ondersteuning bij het aanspreken van nieuwe bezoekersdoelgroepen en zal het het aanbod van ISM ook na 2022 blijvend versterken. De toegang daartoe sart op 1.02.2022.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.