Kortrijkse Patisserie Geers legt actie Mont Ventoux vervroegd stil

Jo Geers (53) van Patiserie Geers uit Kortrijk was op familievakantie in de buurt van de Mont Ventoux. Op het hoogste punt van de berg plakte hij een sticker met het logo van Patisserie Geers. Vervolgens kondigde hij op de Facebook-pagina van Patisserie Geers aan dat iedereen die naar de sticker wees en de foto op sociale media postte, een chocoladetaart voor vijf personen zou winnen. Maar de actie was te succesvol en werd daardoor vervroegd afgeblazen.

Op die uitnodiging, die ludiek bedoeld was, kwmen veel reacties; Eigenlijk teveel! Na tien dagen (en 40 gratis chocoladetaarten) besloot Jo Geers de actie stop te zetten. Het team van Patisserie Geers had niet verwacht dat mensen zo snel en overvloedig zouden reageren.

Media

“Door het overweldigende succes, dat deels te danken was aan de aandacht in de pers, voelden wij ons gedwongen de actie stil te leggen”, vertelt Jo Geers. “Het was geen gemakkelijke beslissing, natuurlijk wil je niemand teleurstellen, maar als we het niet hadden gedaan, zou het aantal taarten waarschijnlijk de honderd hebben bereikt.”

Vandaag gaat patisserie Geers aan het Sint-Jansplein in Kortrijk weer open. De patissier bakt er de beloofde chocoladetaarten. “Het was een dure grap, maar toch ook een goede publiciteitscampagne voor onze zaak”, besluit hij!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.