De chocoladefabriek Barry Callebaut in Wieze heeft maandag de productie gedeeltelijk hervat. De eerste leveringen aan klanten zullen deze week plaatsvinden. Dit werd aangekondigd door het bedrijf.
Chocoladeproducent Barry Callebaut is maandag begonnen met het verwijderen van honderden tonnen chocolade . Die kan niet meer gebruikt worden na de ontdekking van salmonellabacteriën in de fabriek in Wieze. De fabriek in Wieze in […]
De oorzaak van de salmonellabesmetting bij chocoladefabrikant Barry Callebaut in Wieze is opgehelderd. Een partij verontreinigde lecithine, een grondstof, was de oorzaak van de externe besmetting, zo meldt het bedrijf. Volgens het Federaal Agentschap voor […]
De Zwitserse chocolademaker Barry Callebaut heeft voor het kwartaal van 1 september tot 30 november een omzet gerapporteerd die onder de verwachtingen van analisten lag. Het bedrijf wees zelf op de “resterende gevolgen” van de […]
NL: Onze website gebruikt cookies om informatie over je apparaat te raadplegen en/of op te slaan. Als je hier geen toestemming voor geeft, kan dat een invloed hebben op bepaalde functies.
FR: Notre site utilise des cookies pour consulter et/ou stocker des informations sur votre appareil. Si vous ne donnez pas votre autorisation, cela peut affecter certaines fonctions. Cookieverklaring
Geef als eerste een reactie