Nieuwe bakkerij Terras geopend op locatie van vroegere bakkerij Verelst

Op de Fruithoflaan in Berchem is een nieuwe bakkerij “Terras” geopend, die de voormalige locatie van bakkerij Verelst heeft overgenomen. De bakkerij biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder brood, gebak, broodjes en koffie. De eigenaar, Murat Yilmaz, runt al twee andere zaken, bakkerij Nisa aan de Herentalsebaan en Turkse patisserie King of Sweet aan de Palinckstraat. Bij Terras richten ze zich op de Belgische keuken en bieden ze traditionele koffiekoeken, gebak en brood aan, terwijl ze ook hun zelfgemaakte baklava verkopen. Er zijn plannen om Turks brood toe te voegen op basis van suggesties van klanten.

Een van de belangrijkste strategieën van Terras is om de prijzen betaalbaar te houden, omdat ze geloven dat het essentieel is dat iedereen in hun zaak kan eten en drinken. Om dit te bereiken hebben ze ervoor gekozen om de Belgische prijzen niet te volgen en lagere prijzen aan te bieden voor zaken als koffie. Het doel is om klanten aan te moedigen de bakkerij vaker te bezoeken in plaats van af en toe vanwege de hoge kosten.

De nieuwe locatie aan de Fruithoflaan richt zich op een andere doelgroep dan de andere bakkerij van de eigenaar. De klantenkring is divers, waarbij de eigenaar opmerkt dat de buurt kan profiteren van een mix van verschillende achtergronden. Ze staan open om van hun klanten te leren en hebben al nuttige tips gekregen, zoals het perfectioneren van hun croque monsieur.

Ondanks dat ze pas drie dagen open zijn, is de lancering van de bakkerij succesvol verlopen en ze zijn optimistisch over de toekomst van hun nieuwe onderneming. Terras is elke dag geopend van 6.00 tot 20.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.