Primeur in de Benelux! Aveve lanceert nieuw concept zuurdesembroodmixen

Als bakker is het goed te weten welke trends er leven bij uw klanten. Aveve lanceert deze maand een nieuw concept in haar bakkerijassortiment. De klant krijgt voortaan de kans om drie zuurdesembroodmixen aan te kopen. Bovendien staan er ook dozen met actief zuurdesem te koop.

Wie actief zuurdesem combineert met een van de nieuwe broodmixen, krijgt absoluut authentiek zuurdesembrood, een innovatieve formule die veel handiger in gebruik is dan de alternatieven op de markt. Zo kunnen thuisbakkers die een ambachtelijk brood willen maken dit realiseren op een vrij eenvoudige manier met deeg die wordt bereid. De mixen zijn nu verkrijgbaarin drie smaken: harde tarwe, rogge en spelt.

Aveve-bakkersassortiment

“Met dit assortiment richten we ons op de meer ervaren hobbybakker. Zo willen we Aveve verder ontwikkelen als expert in de bakkerijmarkt. Bovendien spelen we met dit nieuwe product in op moderne voedingstrends: brood maken met je eigen deeg is een ware rage geworden. Met de nieuwe Aveve mixen is zuurdesembrood maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit geeft de hobbybakers plezier.”

Authentiek zuurdesembrood, van kruim tot korst.

Vroeger kon je in de Aveve-winkels complete zuurdesembroodmixen kopen. Aveve biedt nu drie nieuwe klassieke broodmixen aan, elk met een unieke smaak, waaraan actief zuurdesempoeder is toegevoegd. Zo kan de hobbybakker gemakkelijk thuis traditioneel zuurdesembrood maken. Zuurdesempoeder is de basis van echt brood en geeft het zijn typische structuur, luchtige kruim en knapperige korst. De langzame rijzing, die het brood zijn volle smaak geeft, is kenmerkend voor actief zuurdesembakken. Met de nieuwe Aveve-mixen gaat alles sneller en gemakkelijker: de zuurdesem mengen met het zuurdesempoeder en het water, een nachtje laten staan en het deeg is klaar om te bakken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.