Begin juni vond in Turijn het EK Patisserie plaats. De Belgische delegatie met Istasse Bernard (suiker), Jack Bodart (chocolade) en onder leiding van coach Arnaud Szalies behaalde een bijzonder knappe tweede plaats. Onze landgenoten werden op het podium geflankeerd door winnaar Zweden en bronzen medaille Zwitserland. Maar minstens even belangrijk: De tweede plaats op het EK verzekert ons land meteen ook van een plaatsje op het wereldkampioenschap. Afspraak dus volgend jaar in Lyon! We wensen het volledige team langs deze weg oprecht proficiat!
Gerelateerde berichten
België en Nederland vragen voor Limburgse vlaai erkenning aan als beschermde geografische aanduiding (BGA)
Vlaanderen en Nederland hebben samen een aanvraag ingediend bij de Europese Commissie voor de erkenning van de Limburgse vlaai als Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Als de aanvraag wordt goedgekeurd, zal de Limburgse vlaai aan strenge […]
Limburgse vlaai is erkend als streekproduct met een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA)
De Europese Commissie heeft de ‘Limburgse vlaai’ erkend als streekproduct. De vlaai werd opgenomen in het register van Beschermde Geografische Aanduidingen (BGA). Het ontvangen van een BGA duidt op een bescherming van de geografische oorsprong. […]
Sirha Innovation Awards 2023: ontdek de 12 winnaars
Sirha Lyon 2023: focus op de professionele ontmoetingsplaats voor de foodservice-, restaurant- en voedingsindustrie , maar ook een focus op de Sirha Innovation Awards 2023: Ontdek de 12 winnaars ! De Sirha Innovation Awards belonen […]
Geef als eerste een reactie